De Britse media die niet worden gecontroleerd door Rupert Murdoch verspreiden het gerucht dat hij mogelijk in de gevangenis zou zijn gezet.

Niemand lijkt enig idee te hebben wat er hier op het spel staat. Wie is deze man die ís werelds grootste mediabedrijf draaiende houdt en wat vertellen de media ons niet?

Rupert Murdoch is geen rechtse Australische miljardair. Murdoch, alhoewel geboren in AustraliŽ, is een IsraŽlisch staatsburger en joods. Waarom is dit van belang?

Naar buiten is gekomen dat Murdoch de politieke systemen in Groot-BrittanniŽ en de Verenigde Staten al meer dan twee decennia lang controleert. Hij bepaalt wie de nationale leiders worden, hij bepaalt het beleid, hij bepaalt welke wetten worden aangenomen en welke niet. Waar kwam die macht vandaan?

Het blijkt nu dat deze macht is verkregen middels spionage, chantage en propaganda. En wat is Murdochís plan?

Ultranationalistisch
Wil hij kranten verkopen om schandalen te onthullen of spioneert hij uit naam van IsraŽl om Groot-BrittanniŽ en de Verenigde Staten oorlog te laten voeren voor IsraŽl? Het antwoord is simpel.

Murdochís motivatie is niet zozeer dat hij Ďvoor IsraŽlí is. Hij is wellicht de meest invloedrijke IsraŽliŽr, zelfs nog machtiger dan Netanyahu. Het probleem is dat zijn overtuigingen kunnen worden omschreven als Ďultranationalistischí.

Dit maakt hem een bedreiging. Ultranationalisten staan erom bekend oorlogen te promoten, terroristische aanslagen te beramen, de bevolking te manipuleren, met als gevolg tweedracht en racisme, en angst en paniek te zaaien.

Daarvoor gebruikt hij mensen als Sean Hannity, Bill OíReilly, Glenn Beck, Rush Limbaugh en Fox News. Murdoch bezit Fox News en nog zoveel andere mediabedrijven dat je waarschijnlijk tijd tekort komt om de volledige lijst te bekijken. Mediabedrijven die hij niet bezit wil hij klaarblijkelijk niet.

Spionage

Fox is een netwerk en Murdoch zou als buitenlander nooit zoveel kranten in de Verenigde Staten moeten kunnen controleren. Hoe heeft hij dit klaargespeeld?

Ronald Reagan ‘benoemde’ Murdoch tot Amerikaans staatsburger. Murdoch beloofde op zijn beurt dat Fox News de Republikeinen zou steunen en dat zijn netwerk alles zou zeggen wat maar nodig was, of het nu waar was of niet.

Rupert Murdoch begon Fox echter te gebruiken als een basis voor spionageoperaties vanuit IsraŽl.

Duidelijk is geworden hoe Murdoch decennia lang de Britse politiek heeft gecontroleerd. Hetzelfde gebeurt in de Verenigde Staten waar Murdoch en zijn creaties Boehner, Palin en Gingrich trachten de toekomst van het land te bepalen.

Bron: Veteranstoday.com

Press TV Exclusief: ĎMurdoch achter 9/11, Irakese en Afghaanse oorlogen en financiŽle ineenstortingí

Bron video: Veteranstoday.com en Presstv.ir/us

Artikel gevonden op: Niburu.nl

Plaats een reactie

*


(C) stomverbaasd.com 2006 - 2013

%d bloggers like this: