Dit keer is het OM goed bezig, OM gaat in beroep tegen uitspraak zwanedrifters

OPENBAAR MINISTERIE GAAT IN BEROEP TEGEN UITSPRAKEN ZWANENDRIFTERS BEP, JAN EN KO OOSTVEEN & ZWANENDRIFTERS SJOERD VAN DER STOK EN HERMAN VAN ELTEN!

Saskia Van Rooy:
De rechtbank Midden-Nederland sprak op 5 juli 2016 de zwanendrifters Oostveen & Van der Stok en Van Elten ten onrechte vrij van tal van ten laste gelegde feiten en liet hen wegkomen met verwaarloosbaar lage straffen. Ik legde echter onomstotelijk op talrijke videobeelden vast dat zij die strafbare feiten wel degelijk gepleegd hebben, welke bewijzen ten onrechte niet in de vonnissen werden meegenomen. Het Openbaar Ministerie stelde daarom terecht hoger beroep tegen de vonnissen in. De uitspraken deden namelijk geenszins recht aan de jarenlange ongemoeide grootschalige wildvang en zware mishandeling van duizenden wilde knobbelzwanen, zodat ik hoop dat in hoger beroep mijn onomstotelijke bewijzen van de ten laste gelegde feiten alsnog worden meegenomen en dat er alsnog recht door het hof wordt gesproken!

Willen lieve zwanen-vrienden dit bericht delen? En willen jullie je (nette) reacties ook alsjeblieft op het persbericht op de website van EenVandaag geven, zodat het OM aldaar kan lezen dat veel mensen vinden dat zij het beroep ook echt MOET doorzetten?

//binnenland.eenvandaag.nl/blogs/68221/om_in_hoger_beroep_tegen_uitspraak_zwanendrifters

Bij deze geeft ook Stomverbaasd gehoor, zwanendriften moet stoppen.

drift1

drift2

drift3

drift4

Geef een reactie