EU666 Biodefense Stockpile and US666 Biodefense Stockpile (not fake)

vaccinatie

24th of Juli Cryptogon wrote:

This one is absolutely exploding around the intertubes this morning.
I don’t know where it started but someone found a datasheet about a vaccine called Prepandrix that’s made by GlaxoSmithKline.

This thing contains the following entries:

Regulatory/Status Index:

biodefense stockpile (U.S.)
biodefense stockpile, European countries
controlled/gov’t distribution in European counties
controlled/gov’t distribution in U.S.
EU200 Currently Approved in EU
EU666 Biodefense stockpile
UM100 Controlled/Gov’t Distribution in US
US666 Biodefense stockpile
EM160 Controlled/Gov’t Distribution in EU

Now, I’m not taking any vaccine regardless of what number sequences are associated with it, but let’s clear something up:

PREPANDRIX IS A BIRD FLU VACCINE. Bird flu. H5N1.
Not swine flu, H1N1.

The EU666 and US666 status codes are also associated with a smallpox vaccine, and on a more individual basis, about two dozen other substances.

Maybe it’s interesting that vaccines that are stockpiled for “biodefense” purposes carry the 666 designation, but for purposes of the swine flue H1N1 vaccination that will be coming out in a few months, this US666 and EU666 wouldn’t apply because it hasn’t been stockpiled; it’s new.

Out of curiosity, I tried to determine what EU666 and US666 mean beyond the phrase “Biodefense stockpile” that appears next to the entries.

This is the reference for the Regulatory/Status index codes.

Here are the entries for biodefense stockpiles for the U.S. and European countries:

biodefense stockpile (U.S.) — 104; 105; 321; 392; 393; 394; 395; 396; 446; 447; 448; 450; 451; 452; 573; 574; 575; 618; 619; 650
biodefense stockpile, European countries — 312; 392; 393; 449; 452

There’s no reference for 666 listed. I don’t know why the 666 code isn’t listed here, but when you click on any of those codes above and then look down, through the text, it says US666 Biodefense stockpile, or EU666 Biodefense stockpile or both on all of those.

I don’t know what the implications of all of that are, but there you have it.

If you are not familiar with the number 666 take a look at The number of the beast.

6 comments

 • Samson

  Ik heb geen flauw idee wat crypto hier nou eigenlijk wil zeggen??? Ja, fake, da was duidelijk, maar wat is dit dan?
  //olpa.od.nih.gov/tracking/senate_bills/session1/s-666.asp
  Volgens mij gaat het nou heel snel duidelijk worden wat the bots met a summer in hell bedoelden.
  Maar zelfs als ik me vergis is er toch al 40 miljard aan belastinggeld gespendeerd aan dit “grapje”…

 • @samson

  Tja dat er wat aan de hand is, dat is wel duidelijk. Een vaccin is er nog niet maar ze zijn “druk bezig” het te maken. Grappig dat ze op voorhand al weten dat ze het gereed zullen hebben in het najaar. De farmaceutische industrie vaart er wel bij. Miljarden business, als je de loonslaven maar bang maakt, slikken ze alles. Het is tijd om op te staan en WAKKER TE WORDEN.

 • notFake

  Het is geen fake bericht! Het IP adres klopt wel.
  Ga maar naar //www.biopharma.com/ kies vervolgens rechts bovenin voor productdatabase en de URL wordt: //208.69.231.70/biopharma/biopharma7.lasso?S=index&DB_test=DD&-nothing. Uit de tekst kan je wel opmerken dat je gedeeltelijk toegang hebt. Dit zou de test DB kunnen verklaren. Als je op EU666 zoekt komt er resultaat, waaronder die 2 genoemde in het artikel.
  Opvallend is wel dat het niet om de H1N1 gaat, de mexicaanse griep, maar om H5N1, de vogelgriep. Volgens mij bestaat EU666 en US666 al sinds mei 2008. Beide varianten hebben wel iets te maken met Influenza A, waar gsk overigens zelf ook naar refereert (//www.gsk.com/infocus/influenza-A-H1N1.htm).
  O ja, en the drooling dog is een webhosting bedrijf!

 • @notfake

  You’re right, het is geen fake ik was iets te voorbarig, zal het artikel aanpassen.

 • DL Rover

  Deze website, //www.biopharma.com, biedt een ware schat aan informatie over alles wat Big Farma op de markt gooit in Amerika en Europa.
  Zodra H1N1 vaccins er zijn en zijn ‘goedgekeurd’. moet deze site de nodige info geven over de medespelers, de adjuvantia etc.

  Blijven kijken!

 • floris

  ditdethuisjournalist.nl
  houdt zich bij de feitenAanmelden op:

  Nieuws / RSS
  Commentaar
  binnenland

  Economie headlines politiek buitenland

  -economie -politiek economie Columns
  culinair
  Gratis pokeren
  kennis & cultuur

  Film Internet literatuur Muziek TV programma’s wetenschap Sport

  *Voetbal Griepvaccin heeft code 666 in de VS en de EU
  Posted by admin On juli – 20 – 2009
  Opnieuw een verbijsterende bevestiging van een in een groot aantal recente artikelen op Xandernieuws geponeerde stelling dat de machtselite achter de schermen doelbewust toewerkt naar de vervulling van de Bijbelse endtijdprofetiën (maar wel met een hele andere uitkomst in gedachten). En dat ze daar steeds brutaler in worden blijkt wel hieruit: de voorraden griepvaccins, waar we al regelmatig over schreven dat deze mogelijk levensgevaarlijk zullen blijken te zijn voor het menselijk immuunsysteem en daarom gebruikt lijken te gaan worden voor massale depopulatie (=massamoord), heeft in zowel de VS als de EU de indexcode 666 gekregen.
  Voor de enkeling bij wie er nu nóg geen alarmbelletjes gaan rinkelen: ‘666′ is in de Bijbel de code voor ‘Het Beest’ (Openbaring 13:18). In naam van dit ‘Beest’ zal de hele wereldbevolking gedwongen worden om een ‘merkteken’ (mogelijk een geimplanteerde chip o.i.d.) aan te nemen waarmee iedere persoon biometrisch geidentificeerd kan worden. Dan zal niemand meer zonder zo’n chip (of anderssoortig teken) kunnen kopen of verkopen. ‘Naast een politiek systeem vertegenwoordigt het ‘Beest’ óók een religieus systeem, naar verwachting een gedwongen samengaan van alle grote wereldreligies, waar iedereen trouw aan zal moeten zweren. Zo niet, dan volgt de doodstraf.

  De mensheid onder het systeem van ‘Het Beest’ zal volgens de Bijbel ten prooi vallen aan een serie vreselijke oordelen, waar miljarden mensen bij om het leven zullen komen. Dat deze verschrikkelijke periode mogelijk heel dichtbij is zagen we bijvoorbeeld gisteren in het artikel Laatste Web Bot rapport schetst gruwelijke toekomst.
  Het grieppandemie vaccin dat door het bedrijf GlaxoSmithKline wordt ontwikkeld wordt door de authoriteiten gekarakteriseerd als een substantie die moet worden opgeslagen in de ‘bio defensie’ voorraden van zowel de VS als de EU.
  En kijk eens naar onderstaand staaltje misleidende propaganda van de regering Obama. Kathleen Sebelius, de minister van Gezondheidszaken, wil van de komende gedwongen vaccinaties een heuse wedstrijd te maken:

  ‘De regering Obama bereidt zich aktief voor op het komende griepseizoen, met name in het licht van de verspreiding van het H1N1 (Mexicaanse- of varkensgriep) virus. Maar álle Amerikanen hebben de gezamelijke verantwoordelijkheid om voorbereid te zijn, en om onze vrienden, families en gemeenschappen te informeren over het voorkomen van griep en een goede gezondheid. Ik ben opgetogen dat ik namens het ministerie een nieuwe videowedstrijd aan mag kondigen, die een beroep doet op de creativiteit van ons land. We willen dat u ons helpt een spotje van 15 tot 30 seconden te maken, en dan heb ik het niet over weer zo’n saai informatiefilmpje. Dit is úw kans om grappig of dramatisch te zijn, of op wat voor manier dan ook een zo positief mogelijke invloed te hebben.’

  De beste inzendingen worden vervolgens door een panel experts beoordeeld en aan het publiek getoond, waarna deze de winnaar mag kiezen, die daarmee een prijs van $ 2500 in de wacht sleept.
  Ik schrijf al enige maanden bij dit onderwerp dat volgens een Amerikaanse afdelingsarts het beste afweermiddel tegen iedere vorm van griep een dagelijkse dosis van minimaal 2000 eenheden (ruim 200% ADH) vitamine D is. Deze hoofdarts ontdekte dit enige jaren geleden bij toeval, toen het ziekenhuis waar hij werkte werd getroffen door een griepgolf, en iedere patiënt ziek werd – behalve zijn hele afdeling. Toen er onderzoek werd gedaan naar waarom deze mensen geen griep kregen, bleek dat dit vrijwel zeker te maken had met een hoge dagelijkse dosis vitamine D, die zij voorgeschreven kregen i.v.m. depressiviteit.

  Andere wetenschappelijke laboratoria weigerden de resulaten echter de bevestigen. Gezien de macht van de farmaceutische industrie (en het feit dat veel van deze laboratoria financieel afhankelijk van hen zijn) is dat niet verwonderlijk, want de miljoenen die worden verdiend met dure medicijnen die mensen tegen en tijdens griep innemen, dreigen door de kennis dat iets heel goedkoops als vitamine D mensen afdoende bescherming en weerstand biedt, te verdwijnen.

  Natuurlijk zal dit door iedere (gesubsidieerde en gemanipuleerde) expert verworpen worden. Beslis dus zelf wat u in de herfst gaat doen als er een massaal vaccinatieprogramma wordt gestart. Mijn geheel persoonlijke advies is (en ik ben géén arts!!) om onder geen beding dit niet geteste vaccin te laten injecteren – tenzij u levensmoe bent en op een zo pijnlijk mogelijk manier dit Aardse bestaan vaarwel wenst te zeggen. En het lijkt me dat u, nu zelfs de elite die achter de plannen voor massale depopulatie zit openlijk de code ‘666′ gebruikt, inmiddels voldoende gewaarschuwd bent voor wat er komen gaat.

  Bron://xandernieuws.punt.nl/?id=540732&r=1&tbl_archief=&

Geef een reactie