Fietscontroller voor de Wii

wii-bike-controllerBig Ben Interactive komt met een eigen fietsgame. Het spel wordt geleverd met een heuse fiets-‘controller’, die ook kan worden gebruikt met Mario Kart. In het meegeleverde spel, Cyberbike, lost de speler al fietsend de milieuvervuiling op.

Big Ben Interactive introduceert een eigen fietsgame en een bijbehorende ‘controller’, die als hometrainer is vormgegeven. Big Ben, dat vooral bekend is als maker van accessoires voor consoles en handhelds, heeft het spel laten ontwikkelen door Neko Entertainment, dat vooral mainstream-games aflevert. Naast het bijgeleverde spel is de fietscontroller ook te gebruiken met Mario Kart Wii.

Cyberbike biedt de speler 18 verschillende circuits waarop kan worden gespeeld, waaronder circuits in de lucht en onder water. In de verhaalmodus is het de bedoeling om al fietsend de trajecten te verlossen van vervuiling en verontreiniging. Ook zijn er een fitness-modus en een multiplayer-optie aanwezig. Voor de multiplayer is het echter wel nodig dat mensen elkaar afwisselen; het is niet bekend of er, bijvoorbeeld in Mario Kart, ook met meerdere fietsen tegen elkaar kan worden gespeeld.

Bron: Tweakers.net

Geef een reactie