KRO Brandpunt : Rentederivaten en MKB Nederland (video)

2 comments

 • Ik kan mij niet voorstellen, na 18 jaar als managing director van een aantal investment companies te hebben gewerkt, dat Banken derivaten kochten en verkochten, die niet op voorhand waren geanaliseerd. Wel kan ik mij voorstellen, dat het verliesgevende aspect, als zovaak gebeurd bij banken, niet duidelijk vermeld staat, of zelfs niet eens genoemd wordt. Daar had de client dan zelf om moeten vragen of zoiets dergelijks.
  Ik wil niet praten over bewuste misleiding, maar het doet mij sterk denken aan de tweede handse auto markt.
  Ik wordt kots misselijk van het gedraai en gedram, want ze wisten niet wat zij deden?— Waar heb ik dat nog meer gehoord?…… of Wir haben es nicht gewusst!!!!Dat is ook zo’n bisschoppelijke beesten verklaring…
  Ik zou zeggen loop allemaal naar de pomp en vergoed alle schade die jullie hebben aangericht bij de mensen die er ingestonken zijn….!!!!!, dat is het minste wat je doen kunt. …Ja , JIJ ook, Bisschop!!!!!!
  Vraag surseance aan van betaling, dat doen ook 16 collega’s van je in de USA.!!!! Boven tellen de versierselen niet, Dan weet je dat!!, voor het geval je eraan mocht twijfelen……

 • Het kan zijn dat alles een beetje hatelijk overkomt.
  Ik wordt echter moe van al dat Gezwam, en ontwijking door de geestelijken.
  Natuurlijk was en is de religie een plaats van allerlei pedofielen; wat wil je ook met al die koorknapen en knaapjes….
  Pedo fielen zijn mensen met een geestelijke afwijking en opsluiten heeft geen zin. Behandeling, begrip en zorgen daarvoor dat zij geen schade aan kunnen richten in de samenleving, zogauw bekend wordt dat zij die afwijking hebben. Opsluiten in het gevang is mensonterend. en primitief.

  De banking world;
  Herstel de beperkende wetten voor de banken, die in de VS tijdens het kerstrecess in 1999 werden afgeschaft.
  Schaf fractional banking af (geldschepping uit het niets.)(Zie “The Money Masyter” van bill Still– video van 3,5 UUr.
  Ontneem de centrale banken cq de FED (federal reserve) in de States de macht tot de geldschepping.
  Laten de banken terugkeren naar hun vroegere core – bussiness; Een centraal punt van Geld depot en geldlening ten behoeve van de economie.

  Weest allen gegroet
  GTB

Geef een reactie