Pim van Lommel: Eindeloos bewustzijn, leven na de dood (video)

Cardioloog Pim van Lommel is internationaal bekend door zijn onderzoek naar bijna-doodervaringen bij patiŽnten die een hartstilstand hebben overleefd.

Hij publiceerde erover in het gerenommeerde wetenschappelijke tijdschrift The Lancet en schreef de bestseller†Eindeloos bewustzijn.

Over de hele wereld geeft Van Lommel lezingen over de bijna-doodervaring. Van Lommel is en blijft een wetenschapper en wil dan ook niets te maken hebben met het paranormale. Hij legt uit wat een bijna-doodervaring is en hoe het je leven diepgaand en voor altijd beÔnvloedt.

Get Adobe Flash Player
Als het niet mogelijk is Flash te installeren kunt u de video bekijken via deze link.

Ntr.nl

Een reactie

 • Ik ben het eens met de conclusies die Pim van Lommel trekt.
  Maar wetenschap is niet alles.
  Wij zijn nog steeds erg primitief in ons handelen , denken, en ontwikkeling. Dus ook de status van de wetenschap is nog steeds erg primitief.
  Het feit bijvoorbeeld, dat er al 60 jaar boeken bestaan die gechanneld ontvangen zijn (Jozef Rulof) en die antwoord geeft op alle vragen die van Lommel opsomt en tot op heden door de wetenschap volkomen genegeerd worden is opzichzelf een schandaal.
  De geest in het lichaam bestaat uit Ziel en persoonlijkheid verlaat het lichaam en blijft eeuwig voortbestaan.
  Re-incarnatie wordt door de wetenschap nog steeds afgewezen, terwijl alom bewijzen overduidelijk aanwezig zijn.
  Diegenen die wetenschapper zijn en krampachtig aan zijn zaak vasthoudt en alleen dan de wetenschap veranderd, als hij niet anders kan en een verandering moet accepteren, doet dat om zijn status van wetenschapper te verdedigen en te behouden, zodat hij zich vanaf zijn voetstuk kan blijven profileren.
  Dat beperkt ernstig de vooruitgang van en inzicht in onze wetenschap. Maar dat is gezien de primitieve status van de mens volkomen logisch.
  GTB

Geef een reactie