Wie denkt Lloyd Blankfein wel dat hij is…?

Lloyd Blankfein, CEO van het almachtige Goldman Sachs, vindt dat banken het werk van God doen. Zij zorgen namelijk voor welvaart, is zijn redenering.

Het is nog maar eens een bewijs hoe schaamteloos deze bankiers zich gedragen. Ze hebben totaal geen besef van de miserie die ze hebben veroorzaakt of lijken er zich in ieder geval niet veel van aan te trekken.

Terwijl miljoenen Amerikanen uit hun huis worden gezet en miljoenen meer in de werkloosheid zijn beland, komt de rechterhand van God ons hier vertellen dat we blij moeten zijn met de stijgende bonussen van Goldman Sachs “omdat het bewijst dat de economie herstelt”.

Daarbij vergeet hij dat de overheid vorig jaar tussenbeide is gekomen om Goldman Sachs recht te houden. Toen AIG failliet dreigde te gaan, kreeg men het ook bij Goldman zeer benauwd. Het bedrijf had $15 miljard tegoed van de verzekeraar en indien deze vordering oninbaar bleek, was dat ook meteen het einde van de wonderjongens.

Gelukkig zat voormalig CEO Paulson op de juiste plaats waardoor hij zijn “buddies” uit de nood kon helpen. De dag ervoor hadden de concurrenten van Lehman Brothers minder geluk.

Bron: Beurs.com

3 comments

  • deze persoon is een huigelaar en een verader van zij volk .maar zo lopen er nog wel een boel rond op deze aarde ,jammer ;en die mogen wat mij aangaat wel verdwijnen .

  • “Lloyd Blankfein, CEO van het almachtige Goldman Sachs, vindt dat banken het werk van God doen. Zij zorgen namelijk voor welvaart, is zijn redenering.”

    En een hoop ellende……..

  • De wereld gaat ten onder aan dit soort geteisem. Een nekschot geven en rekening van de kogel aan de familie geven.

Geef een reactie